Jeugdfeestje (Viering 25 leden jeugd)

Onze jeugdafdeling heeft op het moment zo’n 25 jeugdleden (waarschijnlijk zijn het er nu alweer meer). En dát moest gevierd worden met een gezellig avondje bowlen bij Bousema in Lochem.
De avond stond gepland op de allerlaatste speeldag van de najaarscompetitie. Nadat zowel team 1 als team 2 een 10-0 winst boekte en team 3 al een gezellige bijeenkomst had met de hele starterscompetitie bij Wijk 16, zijn we met z’n allen (jeugd, coaches, trainers en overige betrokkenen) naar Bousema vertrokken.

Terwijl onze jeugdleden keken naar de bowlingkunsten van een andere groep, kwam Sinterklaas ineens binnenvallen met een zwarte piet. Iedereen kreeg wat pepernoten uit de zak van piet en luisterde aandachtig naar wat de Sint te vertellen had.




Het eerste team werd naar voren geroepen en door de Sint gefeliciteerd met hun kampioenschap. Ook de giechelmeiden Tessel, Silke en Romy, team 2 en 3 én ons jongste jeugdlid Tess (5 jaar oud!) mochten even een handje geven aan de Sint. Piet deelde ondertussen aan alle kinderen een chocoladeletter en een gedicht uit. En nadat de Sint was uitgezwaaid, kreeg iedereen patat met een frikandel of kroket.

Daarna mocht onze jeugd eindelijk bowlen. De één deed het mét hekjes, de ander zonder. Maar stuk voor stuk gooiden ze er lekker op los onder toeziend oog van de aanwezige volwassenen.



Na een uurtje bowlen, waren de meesten moe gegooid en was het tijd om naar huis te gaan. Met nog rode wangen van de inspanning, een ijsje op de vuist gingen ze mee met hun ouders. Helemaal opgeladen voor nieuw seizoen met véél tafeltennis!

Allemaal hartstikke bedankt voor jullie komst! Het was leuk. Wij hebben genoten en zo te zien jullie ook. Op naar de volgende gezellige activiteit!!

Marten Adolfsen

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd
ma 22 april 19:30 uur
Vrij spelen
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)