De Toekomst dendert 2e divisie binnen

Afgelopen zaterdag werd op één na laatste competie-wedstrijd, uit tegen de naaste achtervolger A.T.C.- Nijmegen wederom met de klinkende cijfers van 7-3 gewonnen.
Onder begeleiding van een 25-tal supporters, reisde het 1e herenteam van de Lochemse Tafel Tennis Club De Toekomst naar Nijmegen.
Het doel was minimaal 3 punten te scoren daarmee zou het kampioenschap een feit zijn. De Lochemers overrompelden hun tegenstander meteen en binnen no time was het al 3-0 voor de mannen van De Toekomst.

De wedstrijd werd onderbroken om alle felicitaties en bloemen in ontvangst te nemen. Na een 4-0 voorsprong leek het of de wedstrijdspanning bij de mannen uit Lochem verdween. Erik Ernst verloor van Daan Heijmen en verloor Tonnie Heijnen van Cor Hartogs.
Verder liet het team van de Toekomst het niet komen en werd het 5-2 voor De Toekomst, daarop verloor Jaap van Hummel zijn partij van Fons van Workum.
Het slotakkoord was weer voor de Lochemers zodat een eindstand van 3-7 in het voordeel van De Toekomst op het bord verscheen.
Volgende week rest nog 1 uitwedstrijd naar het verre Landgraaf alhoewel dit een wedstrijd zal worden om des keizers baard.

Eind januari 2013 zullen de mannen uit Lochem een poging wagen om ook in de 2e divisie een positief resultaat neer te zetten.
De officiële huldiging van het team zal plaatsvinden tesamen met de andere kampioensteams van De Toekomst op de nieuwjaarsreceptie op 4 januari a.s. in de kantine van de Jan Wissink-hal, Koedijk 64 in Lochem.
« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden