Gehavend De Toekomst wint toch !

Afgelopen zaterdag werd de 8e competitiewedstrijd gespeeld, thuis in de Jan Wissink-Hal tegen Red Star ’58-Goirle met o.a. Monique Postuma (voormalig Nederlands Damesteamspeelster).

De Lochemers boekten een krappe maar knappe overwinning met 6-4. De oorzaak van de benauwde zege was het niet meedoen van een door een liesblessure geplaagde Tonnie Heijnen en een grieperige Jaap van Hummel. Het Toekomst-team bestond nu uit Erik Ernst, Tom Bleumink en Marten Adolfsen (speler uit team 2).

Kopman Erik Ernst verloor alleen van Monique Postuma terwijl Tom Bleumink ook 2 tegenstanders aan de zegekar bond . Geen van tweeën (Monique Postuma en René Vrins) hadden een antwoord op zijn defensieve speelstijl . Marten Adolfsen boekte bij zijn landelijke divisie-debuut zijn eerste overwinning. Het dubbelspel met Erik en Tom werd ook een prooi voor de Toekomst-mannen.

A.s. zaterdag valt in Nijmegen bij naaste concurrent A.T.C., de beslissing om het kampioenschap. De wedstrijd begint om 14.00 uur in het Tafeltenniscentrum aan de Luciaweg 9 in Nijmegen.
Het Bestuur laat bij voldoende deelname (30 personen of meer) een supportersbus rijden. Opgave hiervoor kan bij Chris Wenneker email: chriswenneker@upcmail.nl of telefonisch 0573-256260 of op de inschrijflijst in de entree van de Jan Wissink-Hal. Opgave zo spoedig mogelijk maar uiterlijk tot woensdag 14 november 18.00 uur!

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis