Toekomst oppermachtig

Afgelopen zaterdag (03-11-2012) werd de 7e competitiewedstrijd thuis tegen BKS/Sittard 1 met in de gelederen oud-eredivisiespeler Martijn Henstra wederom een klinkende overwinning geboekt 9-1 voor de thuisploeg gewonnen. Tafeltennisliefhebbers kwamen ogen tekort om de schitterende slagenwisselingen tussen de teams te volgen.
De trouwe supportersschare kon weer genieten van spectaculair tafeltennis. In het oog sprong vooral de partij tussen de beide kopmannen Erik Ernst en Martijn Henstra. Schitterende slagenwisselingen “vlogen “ over de tafel waarbij Erik Ernst uiteindelijke aan het langste eind trok.
Het dubbel was de einige partij die voor de Lochemers verloren ging. Alle enkelspelen werden gewonnen door Erik Ernst, Tonnie Heijnen en Jaap van Hummel. Elke overwinning werd oor de supporters gevierd met luid gezang. Doordat naaste achtervolger A.T.C.-Nijmegen wederom in het stof beet met 6-4 bij Red Star-Goirle komt het kampioenschap van De Toekomst met rasse schreden naderbij.

A.s. zaterdag volgt wederom een thuiswedstrijd tegen Red Star-Goirle. De wedstrijd begint om 18.00 uur in de Jan Wissink Hal aan de Koedijk 64 in Lochem. Supporters zijn uiteraard meer dan welkom. De voorspelling is dat de Lochemers over 14 dagen in de uitwedstrijd tegen A.T.C.-Nijmegen kampioen kunnen worden. Achter de schermen wordt al druk gewerkt om een supportersbus te laten rijden om het aanstaande kampioenschap met het team te vieren.

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden