Nieuw weekblad in gemeente Lochem

Per 26 september 2012 is de gemeente Lochem een nieuw weekblad rijker. Weekblad In de Kijker verschijnt vanaf 26 september 2012 om de week op woensdag (in de oneven weken) in de gehele gemeente Lochem.

Weekblad In de Kijker wordt in een oplage van 14.996 stuks verspreid in:

• Lochem
• Laren
• Barchem
• Almen
• Eefde
• Epse
• Exel
• Gorssel
• Harfsen
• Joppe
• Kring van Dorth

In de Kijker is opgezet door Toekomst lid Sandra Schepers. Zelf zegt ze over het nieuwe weekblad:

Het Weekblad In de Kijker verschijnt voorlopig nog om de twee weken. Maar is een nieuw huis-aan-huisblad binnen de gemeente Lochem niet te veel van het goede? Wij vinden van niet.

In de eerste plaats verschijnt al sinds een paar jaar het huis-aanhuisblad De Groene Graafschapskrant niet meer. Ondanks dat dit blad toch een geheel eigen plaats had veroverd, is de lege plek nooit opgevuld. Verder is het zo, dat dankzij het digitale tijdperk voor verenigingen het heel simpel is in een paar seconden berichten en foto’s naar meerdere kranten te zenden. Voor de PR van de verenigingen is dat inderdaad wel de gemakkelijkste oplossing. Het gevolg is wel dat dezelfde artikelen in meerdere bladen verschijnen. Voor de lezer is dat vrij irritant. Hoe vaak hoor je niet: “Als je de eerste krant hebt gelezen, dan hoef je anderen niet meer in te zien”. Dat is heel frustrerend om te horen, wanneer je bij een huis-aan-huisblad werkt. Ook voor de adverteerders wordt het zo minder aantrekkelijk.

De bedoeling van In de Kijker is te proberen een eigen sfeer aan de krant te geven. Natuurlijk ontkomt ook In de Kijker er niet aan dat er “dubbel” wordt geplaatst. In de Kijker wil echter toch proberen zoveel mogelijk eigen verhalen binnen te halen.

(bron:www.weekbladindekijker.nl)
-------------------------

De Toekomst feleciteert bij deze Sandra en haar team met het verschijnen van dit blad en zal proberen in de kijker te voorzien van exclusieve kopij en hoopt op een goede samenwerking.

In de eerste editie stond al een artikel van De Toekomst (zie hieronder). De geplaatste tafeltennis artikelen zullen zoals gebruikelijk worden ge-archiveerd op De Toekomst website (oa via deze link) met in de bestandsnaam de datum, de bron (In dit geval IdK) en de kop van het artikel.bron: In de kijker 26-09-2012 (bestandsnaam: 2012_09_26_IdK_Eerste_team_van_LTTC_De_Toekomst_begint_seizoen_met_overwinning.jpg)

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden