Goede start eerste herenteam

Het belooft weer een spannende najaarscompetitie te worden voor het eerste team van de Lochemse Tafeltennisclub De Toekomst.
Zaterdagavond 15 september 2012 zetten de heren een goede stap in de richting van lijfsbehoud in de landelijke derde divisie of misschien nog van veel meer. In de Jan Wissinkhal werd het eerste team van S.V.E. uit Utrecht met 8-2 verslagen. Erik Ernst won zijn drie partijen, Tom Bleumink en Tonnie Heijnen - die onlangs nog deelnam aan de Paralympische Zomerspelen in Londen - wonnen er ieder twee. Ook zegevierden de Lochemers in het dubbelspel. De uit Emmen afkomstige Heijnen, die in het dagelijks leven bij de politie werkt, is sinds kort lid van de Lochemse vereniging. Jaap van Hummel, de inmiddels 68-jarige veteraan die het eerste team completeert, maakte Heijnen warm voor een overstap naar de L.T.T.C.Tonnie voelt zich er inmiddels volledig thuis.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de spelers in clubtenues en trainingspakken gehesen van de hoofdsponsor hoveniersbedrijf M. Schepers.Op de foto van links naar rechts: Jaap van Hummel, Tonnie Heijnen, Sandra en Marco Schepers, voorzitter Gert Mogezomp, Tom Bleumink en Erik Ernst

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden