Verslag Zomaar een toernooitje

Afgelopen woensdag 5 sept 2012 heeft de recreantencom. wederom een “Zomaareentoernooitje” georganiseerd.
Ditmaal niet uitgebreid toernooitje, maar een eenvoudig toernooitje met allemaal 4-kampen.
Doch de pret, strijd en gezellig was volop aanwezig. Maar liefst hadden er 33 leden zich opgegeven en 4 niet leden. Zodat er 8 poules waren met een 4 kamp en 1 poule met een 5 kamp.
De organisatoren hadden zich al vroeg verzameld in de hal op de nodige lootje te maken, zodat elke deelnemer bij binnenkomst een lootje kon trekken. Op dit stukje papier stond het poule nummer. De wedstrijdleider had elke deelnemer, na sterkte, ingedeeld in 3 groepen. Zodat er gelijkwaardige wedstrijden waren.
Dit toernooitje stond min of meer in het teken van oefenen voor de competitie! En voor de recreanten voor een gezellig samen zijn.
Namens de recreanten wil ik alle deelnemers bedanken voor hun komst, inzet en gezelligheid. Op zo’n korte termijn, zoveel deelnemers bij elkaar te krijgen. Ligt niet alleen bij de organisatie, maar ook bij de deelnemers.
Wij hopen dat er nog vele gezellige en sportieve avonden zullen volgen.Tevens wil ik de barbezetting bedanken, omdat zij het mogelijk hebben gemaakt om iedereen deel te laten nemen aan dit leuke evenement.Namens de recr. com.
Henk Franssen


Deelnemers


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden