Jan Wissink benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau




Afgelopen zaterdag tijdens de jubileumviering zou burgemeester Frans Spekreijse komen om ons erelid Jan Wissink namens de koningin te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nasssau.

Jan kon echter niet van de partij zijn, omdat hij de dag ervoor geopereerd was aan een heupfractuur en in het ziekenhuis lag. Daarom werd zaterdagmorgen besloten het programma aan te passen en ging het bestuur samen met de burgemeester naar het ziekenhuis. Iet, zijn vrouw, de kinderen en kleinkinderen waren ook naar het ziekenhuis gekomen. Het verplegend personeel zorgde voor versiering.
In naam van de koningin benoemde de burgemeester Jan tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn enorme inzet voor de vereniging.

Jan was vijftien jaar voorzitter. Na zijn voorzitterschap werd Jan financieel manager van onze vereniging. In 1982 en 1983 was Jan de grote initiator en fondsenwerver voor de eigen sporthal aan de Koedijk. In 1987 tijdens het 35 jarig bestaan van L.T.T.C. is de sporthal naar Jan vernoemd.
In 1984 was Jan samen met Iet ook mede-initiator voor de bloeiende afdeling voor mensen met een beperking. Het hoogtepunt hierbij is de deelname van drie A.L.T.C. spelers aan de Special Olympic Word Summer Games vorig jaar. Ook hiervoor was Jan fondsenwerver. Daarnaast organiseert Jan samen met Iet jaarlijks nog het inzamelingsprogramma van de collecte Fonds Gehandicaptensport.
Jan was blij verrast en zeer content met deze Koninklijke onderscheiding. ’s Avonds in de Jan-Wissinkhal konden alle aanwezigen de foto’s van dit heugelijke feit zien.


Namens het bestuur,
Gert Mogezomp







« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
vr 19 april 10:00 uur
OldStars tafeltennis
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd
ma 22 april 19:30 uur
Vrij spelen
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)