Verslag en uitslag ben wenneker bokaal
Met een record aantal deelnemers van 24 vrouwen en mannen, waaronder veel prominente leden en evenveel aanstormend talent is het wederom een zeer geslaagd toernooi geworden en een parel in de nagedachtenis van één van onze grootste tafeltennis fans, Ben Wenneker.
Er is door alle deelnemers met overgave gestreden voor elk punt, want elk gemaakt punt telde mee voor de einduitslag.
De voorrondes hadden al plaats gevonden 14 dagen geleden op 24 maart jongst leden met als uitkomst de diverse Poules en dito plaatsingen.
In de voorrondes werd er gespeeld om twee gespeelde sets tot de 11 ongeacht het wedstrijdverloop en de totalen daarvan opgeteld telden als winstpunten.

Op de finale avond woensdag 4 april werd er om drie sets gespeeld tot de 11 punten, dus maximaal konden er 33 punten per wedstrijd verdiend worden. Gezien het puntenverschil tussen de 1e plaats en de 6e plaats valt het op, dat in alle poules de verschillen niet zo heel groot waren en iedereen goed ingedeeld was en redelijk op eigen niveau kon spelen.
De complimenten voor de organisatie, want dit puntensysteem werkt prima voor dit toernooi en ik had de indruk, dat er met plezier is gespeeld. Wel meende ik in mijn poule veel teleurgestelde gezichten te ontwaren, maar dat zal wel verbeelding zijn geweest.

Overzicht eindrangschikking:


Nogmaals de complimenten voor de organisatie en ik hoop volgend jaar eindelijk eens serieuze tegenstand tegen te komen.

Frans Snijder« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis