Verslag Bedrijventoernooi

foto: Arjen Dieperink - Extra nieuws


Om zowel het tafeltennissen als het sporten binnen het bedrijfsleven te promoten heeft tafeltennisvereniging De Toekomst de afgelopen periode een bedrijvencompetitie georganiseerd. Er is op kleine schaal begonnen zodat de organisatie de competitie eenvoudig naar ieders wens kon aanpassen. Dit resulteerde in sportieve en gezellige avonden.

In november hadden zich 6 teams opgegeven en deze teams hebben op meerdere donderdagavonden verspreid over november, december en januari gestreden om de titel. Afgelopen donderdag werd op een spannende slotavond Hoveniersbedrijf M. Schepers uiteindelijk kampioen, op n punt gevolgd door Straetus Incasso Achterhoek. De plaatsen 3 t/m 6 waren respectievelijk voor Poelier t Vske, LTTC, Le Marche Vakanties en Ondernemershuis De Sibbe.

Tafeltennisvereniging De Toekomst kan terugblikken op een succesvolle start van een nieuw jaarlijks evenement. Gezien het enthousiasme van alle deelnemers, wat resulteerde in sportieve wedstrijden met aansluitend gezellige (netwerk)borrels, gaat de bedrijvencompetitie namelijk zeker een vervolg krijgen later dit jaar. Het streven is om het aantal deelnemers dan te verdubbelen. Alle deelnemers van deze editie hebben in ieder geval al toegezegd wederom te zullen deelnemen.

Jochem Veldmaat

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden