Verslag winterwandeltocht

Afgelopen zondag 12 februari was het weer zo ver. De winter wandeling in Exel. Helaas kon Chris wenneker er niet bij zijn maar hij had voor een goede opvolger gezorgd en wel Henk Harmsen.
Nadat iedereen zich had verzameld en zich goed had aangekleed (de wintermuts) gingen we met de hele groep (20 personen) het bos in bij Exel



Het was heerlijk weer zo rond de min 2 graden. Henk had de pas er goed dus niemand had tijd om koud te worden. Het was erg gezellig onderweg en er werd veel gepraat en genoten van de mooie natuur. Gerrie Vels en Coos Janssen stonden bij kasteel Ampsen en een lekkere warme bak koffie of thee. In de tussentijd vertelde Henk ons over het bestaan en de eigenaren van het kasteel, waarbij hij ons ook kon vertellen over het stadhuis van Laren en ons station in Lochem. Wie verantwoordelijk was voor hun komst in en rond Lochem. Erg interessant.



Mochten jullie toch nog iets meer over Lochem en omstreken willen weten kan ik je aan raden om een tocht te maken met de Berkelzomp. Ook was er nog een andere versnapering om toch nog een beetje warm te blijven tijdens het verhaal van Henk. Een soort kruidenbitter, niet iedereen vond hem lekker. Toen weer verder richting de auto’s. Zo rond vier uur kwamen we weer in de hal en hebben we vol verwachting gewacht op onze Chris en Swannie Schuiling die ons weer gingen verblijden met een stampot buffet.
Ook deze was weer zo als gewoonlijk van grote klasse. De stampotten die geserveerd werden waren: boerenkool, zuurkool en hutspot. Er was ook hachee, warme beenham, balletjes gehakt, speklapjes en stukjes worst. Je kon het zo gek niet bedenken of het stond er wel. En het was weer heerlijk, vooral na die lekker wandeling.



Recreanten commissie bedankt maar weer voor een heerlijke middag.
Ook Henk bedankt en Chris en Swannie.

Linda Spruit

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
do 18 april 18:00 uur
Jeugdtraining
vr 19 april 10:00 uur
OldStars tafeltennis
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd
ma 22 april 19:30 uur
Vrij spelen
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)