Verslag Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagavond 6 januari 2012 was het weer een drukte van belang in de kantine van de JW-hal. Na het Kerstkaarten (16-12), het Kerstdiner (17-12) en het Oliebollentoernooi (28-12) werd het natuurlijk weer de hoogste tijd elkaar te treffen en alle aanwezigen een gelukkig en voorspoedig 2012 toe te wensen.

Voorzitter Mogezomp stond in zijn nieuwjaarspeech stil bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Absoluut hoogtepunt van 2011 was natuurlijk de deelname van de ALTC’ers aan de Special Olympics en de ontvangst van deze medaillewinnaars op het stadhuis. Gert gaf aan dat het bestuur over het algemeen met een goed gevoel terugkijkt op het afgelopen jaar. Zo kennen we voor het eerst sinds jaren weer een groei van het aantal jeugdleden. Dit mede dankzij de enthousiaste inzet van de leden van de Jeugdcommissie. (En natuurlijk van onze eigen Statler en Waldorf, de heren Albert ten H. en Gerrit H.. ;-) Al moet gezegd worden dat die laatste twee niet alleen af en toe stevige kritiek uiten, maar vooral de handen uit de mouwen steken. JvZ) Er is, zo vervolgde de voorzitter, het afgelopen jaar veel aangepakt - waaronder de verbouwing van de kantine -, maar er is en blijft nog een hoop te doen. Op het eind van zijn speech benadrukte hij opnieuw de belangrijke rol van de vrijwilligers binnen onze club.
Chris Wenneker werd in het zonnetje gezet door Gert en bedankt voor alle taken welke hij de afgelopen jaren als bestuurslid heeft vervuld.
Dit keer werden er twee leden verkozen tot ‘Oliebol van het jaar’. Met de overhandiging van een gelijknamig ingelijst certificaat werden Mirko Egbers en Jacqueline Vos bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Mirko onder meer voor zijn rol in de begeleiding van de Athenegangers; Jacqueline als aftredend bestuurslid, die zich jaren heeft ingezet voor de jeugd.

Andermaal werd de muzikale omlijsting verzorgd door de N&J-band. Niels en Joost waren ook dit keer niet te beroerd verzoeknummers te spelen. Ook niet toen om twaalf uur werd verzocht het ‘lang zal zij leven’ in te zetten voor Jaantje Fleming.

Aan de bar werd daarna nog even gezellig nagepraat. Al begreep ik naderhand van twee leden dat zij van mening zijn op die avond te vroeg naar huis te zijn gestuurd. Ach heren, Vader Abraham en zijn goede zonen zongen het al tijdens het carnaval van 1974: ‘Er is een tied van komen, er is een tied van gaan. Je kunt dat laatste pilsje toch beter laten staan’.


Jonn van Zuthem

Percentagebekers voor Emmy Pater (dames) en Richard Veninga (heren & algemeen)


Jacqueline Vos en Mirko Egbers ... (De Oliebollen van het jaar 2011)

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis