De Toekomst bezoekt St. Josephschool (Tafeltennisvereniging De Toekomst verzorgt gymles bij de St. Josephschool)

Maandagochtend 7 november 2011 heeft het promotieteam van tafeltennisvereniging De Toekomst uit Lochem een gymles verzorgd voor 23 leerlingen van groep 4 van de basisschool St. Joseph in Lochem. Tijdens deze les hebben de kinderen kennis gemaakt met de tafeltennissport aan de hand van het project Table Stars van de Nederlandse tafeltennisbond (NTTB). De les vond plaats in de eigen gymzaal van de school.

De kinderen werden na ontvangst en uitleg over de gymles verdeeld in zes groepen. Er waren zes stations ingericht: mikken, rondje om de tafel, balanceren, effect, jongleren en overspelen. Iedere groep heeft alle stations afgewerkt onder begeleiding van een lid van het promotieteam. De verschillende stations sloten aan bij het niveau van de kinderen. De begeleiders hebben zich voornamelijk gericht op de oog-, handco÷rdinatie en het spelplezier van de kinderen.

De kinderen, de leerkracht en het promotieteam van De Toekomst zijn erg enthousiast over de gymles. Aan het einde van de les hebben alle kinderen een diploma met twee stickers gekregen. Deze hebben ze dik verdiend! De twee resterende stickers kunnen de kinderen verdienen als ze vrijblijvend een training en/of de instuif op woensdagmiddag bezoeken.

Training:
Maandag 16.15 uur tot 17.30 uur.
Donderdag 18.00 uur tot 19.15 uur.

Instuif:
Woensdag 14.30 uur tot 16.00 uur.

Locatie:
Jan Wissinkhal, Koedijk 64 Lochem

Erik Ernst
Trainer L.T.T.C. De Toekomst

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis