Verslag van Tatjana over de Special Olympics World Summer Games

Zoals jullie weten ben ik naar Athene geweest,om uit te komen voor tafeltennis.
Met het team uit Lochem,hebben ons best gedaan.
Ik heb zilver in enkel,dubbel dames goud en mix dubbel vierde

Het was geweldig op Cyprus en 4 dagen genieten,maar ik was de eerste dag al verbrand. Dus wonder middel en kon nog gauw weer zwemmen,verder was mooi uitzicht en het eten was ook prima.
Ik moest wel wennen 3 x op dag eten, keuze genoeg en veel water drinken werd gezegd. Nou de rust is voorbij,we gaan naar Athene en dan opening van Speciaal Olympics Summer Gamens Athene. En verder was mooi,maar laat naar bed uur 4 waren bij ons hotel maar om 7 uur eraf. Want de bus vertrok om 8 uur en uur rijden,aangekomen blijkt dat we smiddag moeten spelen. Verder ging wel goed,de wedstrijden ging niet zo soepel omdat je niet wist wat je nou bent geworden. Bij mij ging verkeerd,ik stond goed,alleen nummer 3 en 1 dat moest omgedraaid worden. Maar de foto’s waren al gemaakt,dus ben wel blij dat ik op de goede plaats stond 2de . maar de laatste dag hadden voor ons zelf. Dus we zijn de zee in geweest,zout dat kon je wel proeven en koud. Maar als in zat ging het goed. Toen terug even zonnen en wat blijkt weer verbrandt op schouder. Koffer pakken en s avonds naar de sluiting en we lagen rond uur 2 in bed want moesten 6 uur met koffers naar boven en eten en vertrek om 7 uur.

Maar vertrek we waren op tijd op vliegveld,dus inchecken paspoort pakken. Maar ik kon niet vinden,ik werd steeds zenuwwachter en mijn tas werd wel drie keer en mijn koffer wel twee keer. Maar tot verbaast van me was die nergens te vinden. Hotel gebeld maar lag naar ook niet. Maar van hele gedoe kon wel mee vliegen door mijn sportpas,en blij was ik. Waren veel mensen die me gerust stelde. Feestelijk onthaal op de Confiance en taart met mijn foto en kaart voor Erwin de Vries en ga maar door. Mijn thuis komst ook versierd geweldig om zo thuis binnen te komen.
Weekje bijkomen,dan weer werken en daar werd ik ook feestelijk onthaal gekregen.
Met groot spandoek en bloemen en groot snoepmand en samen kopje koffie met lekker gebak naar eigen keus. Ik vond geweldig om niet te vergeten. Zelf heb bloemen en lekker bonbon gegeven aan de bewoners die vonden leuk dat ik weer terug was.
En vandaag 16 Juli huldiging van de Rabobank
Programma:

• 13.00 uur Ontvangst met een broodje
• 13.30 uur Welkom en film World Summer Games 2011
• 14.00 uur impro-cabaret ‘Op Sterk Water’
• 14.45 uur Officiële huldiging
• 15.00 uur Afsluiting met een drankje

Het was geweldig, ik had nog oude wijfenkoek uitgedeeld. En verder was gewoon geweldig,en we zijn op 3 dec bij Ajax als vip. Maar van gezelligheid komt meer een eind.

Over vier jaar zijn de speciaal Olympics Summer Games in Los Angeles of Zuid Afrika

Mirko Egbers
« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis