Verslag zomaar een toernooitje (ZOMAAREENTOERNOOITJE “DOORSLAAND” SUCCES!)

Op 13 juli vond in de Jan Wissinkhal van LTTC. De Toekomst voor het 2e achtereenvolgende jaar na afloop van het voorjaarsseizoen het “ZOMAAREENTOERNOOITJE”.
Eigenlijk vorige jaar bij wijze van grap ontstaan. De achterliggende gedachte van de organisatie was: laat iedereen eens kennis maken met tafeltennis, neem een familielid, collega, buurman mee. En dat heeft de organisatie geweten. Er kwamen zoveel aanmeldingen binnen dat zelfs een aantal mensen moest worden teleurgesteld, reden dat het toernooi/tijdschema bovol zat.

Ingedeeld in 12 teams van 4 personen werd fanatiek maar bovenal sportief gestreden om de winst in de partijen die werden gespeeld volgens het Davis Cup systeem. Wedstrijdleiders Albert ten Hoopen en Gerrit Hofland (met vooraf hulp van Henk Franssen)waren de gehele avond druk in de weer om alles in goede banen te leiden.

Alle deelnemers mochten na loting een attentie meenemen waaronder een aantal waardebonnen beschikbaar gesteld door Jeroen Hoffman van Poelier ’t Vöske. Gedurende de avond werd natuurlijk ook de kantine ook druk bezocht en werd iedereen verrast met gratis hapjes.

Swannie & Chris Schuiling kwamen achter de bar soms handen tekort om de dorstige aanwezigen (totaal waren er 70) van een drankje te voorzien. Na afloop van de wedstrijden bleef het nog lang onrustig in de Jan Wissinkhal en konden de organisatoren met trots terugkijken op een bijzonder geslaagde avond en volgend jaar zeker weer zal worden opgenomen in de activiteitenagenda.

Chris Wenneker

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis