WSG2011 Team-NL sluitingsceremonie

Vandaag konden we uitslapen!!! Dat wil zeggen dat we om 09:00 uur met zn allen aan de ontbijttafel zaten. Tot de sluitingsceremonie zouden we vrij zijn en wilden in ieder geval de vrije tijd gebruiken om toch even in zee te gaan zwemmenn. Bij wijze van uitzondering mochten de spelers onder begeleiding van de coach richting de zee. Dit deden we samen met het complete skeelerteam.
We zijn niet echt lang wezen zwemmen, aangezien er tegen een uurtje of 12 weer een coachoverleg zou zijn. Hier kregen de de laatste info te horen en konden we aanschuiven aan een luxieus lunch. De lunch leek zelfs nog uitgebreider dan het buffet waar we elke avond langs liepen. We zorgden er tijdens deze lunch voor dat we ook nog iets zouden meenemen voor de avond, aangezien we op tijd richting de sluitingsceremonie zouden gaan. Na de lunch gingen we de koffer zoveel mogelijk inpakken en kleedden we ons om voor de ceremonie. Ondertussen werd ik nog gebeld door Sandra Bouck aangezen ze een klein stukje in de Stentor wilde wijden aan de resultaten van onze spelers.

Tegen 18:00 uur verzamelden we ons bij de receptie en gingen met de bus naar het stadion waar ook de openingsceremonie had plaats gevonden. Ditmaal hoefden we niet te wachten, maar liepen we meteen door naar de plek waar we ook tijdens de openngsceremone hebben gezeten. Een deel van Team-NL welke in een ander hotel heeft gezeten was al aanwezig en de ervaringen en belevenissen werden hier uitgewisseld.Binnen een half uur was ook het voetbalteam (welke op de 3e locatie zat) gearriveerd. Langzaam maar zeker liep het hele stadion vol en was er wwer een fantastische show van diverse onder andere populaire griekse zangerrs en zangeressen en vele vrijwilligers en waren er de gebruikelijke (maar ditmaal makkelijk te verteren (= minder langdradige)) speeches.Nadat de vlam gedoofd was, maar de show nog niet helemaal ten einde was vertrok Team-NL weer richting de uitgang om zodoende redelijk op tijd weer terug te zijn in het hotel.

Bij het hotel aangekomen (01:00 uur) ging een ieder weer richting bed. Er was nog een incidident in het huisje van de turnjongens, waarbij een speler zijn beheersing tegen de coaches verloor. Ik was snel ter plekke om ondersteuning te verlenen en ook ploegarts (Teun) was er snel bij. Teun kon de speler kalmeren, waardoor ook ik tegen 01:30 uur mn bed op kon zoeken.

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis