WSG2011 Team-NL divisioning heren en dames dubbel

Vandaag ging de wekker om 06:30 uur om zodoende tijd te hebben om de spullen te pakken, naar de ontbijtzaal te loopen, te ontbijten en klaar te staan voor de bus die om 07:50 uur zal vertrekken. Om 09:00 uur zijn we weer in het stadion en ben ik ruim op tijd voor de hoofdcoach meeting. Om 10:50 uur zitten Erwin en Geert klaar in de staging area en om 11:10 uur begint hun divisioning

Divisioning dubbel Erwin Stegeman / Geert Zeelte (16 koppels, 8 tafels) (11:10 - 12:10): .

Geert en Erwin weten te winnen van
Monaco
Zwitserland (2x)
Quatar

Ze verliezen echter van de teams uit
Iran (2x)
Monaco (met 21-22)

Even daarna ga ik met Geert bij de dokter langs omdat hij Geert nog even wilde terug zien. Een uurtje later zit ik weer bij de dokter, nu met het gehoorapparaatje van Tatjana welke een beetje kapot is. (een kunststof buisje). Deze heeft de dokter niet maar wel een iets dikker buisje (deze knipt hij van een spuit af zodat ik kan checken of dit past... (dit blijkt niet zo te zijn)).
Hierna loop ik weer naar de ingang van de tafeltennis en de vrouw die voor mij een hoop regelt, regelt ook een een extra pasje voor me zodat ik (zij het heel traag) toch eea op de website kan zetten. Tegen 13:30 uur ga ik weer terug. Esther is er inmiddels ook weer en ze zegt dat de spelers me verwachten. Dr blijkt een extra divisioning te zijn voor de heren (dit was niet bevestigd). De heren zitten al weer klaar in de staging area.

Divisioning 2 dubbel Erwin Stegeman / Geert Zeelte (5 koppels, 3 tafels) (13:30 - 14:00): .

In deze divisioning speelt men 4 ronden, die ze geen van allen winnend weten af te sluiten. Ze speelden hierbij tegen de landen:
Engeland
Duitsland
Nigeria
(en een vrijwilligers team)

Vlak voor de 4e (en tevens laatste) wedstrijd blijkt dat Erwin nodig naar de wc moet. Hij vraagt toestemming aan de scheidsrechter die akkoord geeft. Even later worden de wedstrijden gestart ??!! Na een minuut of zo loop ik naar de scheids, die zich afvraagt waar Erwin blijft. Ik ren naar de wc en haal Erwin hier van af. Ze kunnen nog 6 ballen spelen en dan is de divisioning voorbij. Ik ga nog naar de Duitse coach, de scheidsrechter en de oganiserende hoofdscheidsrechter. Ze stellen me gerust over de korte speeltijd. Voor de zekerheid bel ik Natascha Bruers ook nog even om dit voorval aan te kaarten.

Divisioning dubbel Tatjana Hinz / Marina van der Zee (23 koppels, 12 tafels) (15:50 - 16:50): .

Marina en Tatjana weten te winnen van
Israel
Ierland
Aruba

Ze verliezen echter van de teams uit
Polen
Iran
Verenigde Arabische Emiraten

Tijdens de divisioning is er hoog bezoek. De ambassadeur van Griekenland (de heer Kees van Rij) is met zijn vrouw (Marie-Jeanne) en een vrouwelijke dame van kantoor bij het tafeltennis. Met de ambassadeur heb ik een heel leuk gesprek (waarbij hij mij continue met u aanspreekt en ik hem meestal tutoyeer). Ondertussen probeer ik het spel van de dames in de gaten te houden en de standen bij te houden
Na de divisioning gaan we meteen naar de bus maar moeten toch even wachten voor we weg kunnen. Om 19:00 uur zijn we weer bij het hotel. Tegen 19:30 uur wil Marina al naar boven om te eten en besteld vervoer (golfwagentje) als deze er is en ik vraag waarom ze naar boven wil, kan ik haar uit een droom helpen. We eten elke avond beneden bij het zwembad. Aangezien de taxi er toch is en Nico nog buiten de poort moet om koffie te halen, ga ik met hem mee (een speler mag niet zonder begeleiding het terrein verlaten).
Om 20:00 uur schuiven we aan voor het eten en om 21:00 uur is er weer een coach vergadering. Tegen 22:45 uur lig ik weer op bed en werk weer een verslagje uit.

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 4 oktober 19:00 uur
Training schuivers
wo 4 oktober 19:00 uur
Training staanders
wo 4 oktober 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 5 oktober 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 6 oktober 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 10 oktober 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 10 oktober 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 10 oktober 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd