WSG2011 Team-NL divisioning dames enkel

Om 05:30 uur word ik wakker door gebonk op de deur. Ik doe hem snel open waarna 2 handbal coaches (Ellen en Sandra) naar binnen komen om de jongens wakker te maken. Met name Jochem en Stephan zijn niet zo 123 wakker, waarbij Stephan daarna bijna het bed niet uit kan komen. Tegen 06:15 uur zijn de jongens gedouched, aangekleed en hebben ze al hun spullen gepakt en vertrekken voor hun sportdag. Ik bedacht me om maar even mn mobiel en de batterij van Esther (ze had haar batterijoplader van haar camera niet meegenomen naar Athene) op te laden en kruip daarna weer in bed. Om 08:45 uur gaat de wekker en om 09:45 zitten we aan het ontbijt (de dag ervoor heb ik nog even geregeld dat ik niet naar de hoofdcoach meeting hoefde. Ik zou me vandaag erover laten informeren door de organisatie. Teun komt even langs, bekijkt het been van Geert mij wordt geadviseerd om voor de zekerheid langs de dokter in het stadion te gaan. (We willen de zekerheid hebben dat het geen trombose been is). Om 10:15 uur vertrekken we naar het stadion en meteen ga ik met Geert naar de arts. Geert wordt verzocht het been rust te geven door deze hoog te houden, hij krijgt een recept mee voor een creme en extra lange steunkousen. De arts concludeerd dat het geen trombose been is maar Geert moet na terugkomst in Nederland wel even langs een vatenspecialist.


(Tatjana speelt links op de foto. Het mediateam is op bezoek doet interviews en filmt.)


Divisioning Tatjana Hinz (16 deelnemers, 8 tafels) (14:50 - 15:50):
Ronde 1: Tafel 07 Tatjana wint van Aranka Orsos (Hongarije)
Ronde 2: Tafel 08 Tatjana wint van Andrea Holtkamp (Duitsland)
Ronde 3: Tafel 08 Tatjana wint van Cvetka Nezmah (SloveniŽ)
Ronde 4: Tafel 08 Tatjana wint van Andrea Holtkamp (Duitsland)
Ronde 5: Tafel 08 Tatjana wint van Faridehzar Soleimanishakib (Iran)
Ronde 6: Tafel 08 Tatjana wint van Jennifer Turner (Engeland)
Ronde 7: Tafel 08 Tatjana wint van Cvetka Nezmah (SloveniŽ)

Marina wachtend in de Staging area voor aanvang van de divisioning


Divisioning Marina van der Zee (15 deelnemers, 8 tafels) (16:00 - 17:00):
Ronde 1: Tafel 02 Marina verliest van Nathalia Gatauchiuts (Rusland)
Ronde 2: Tafel 01 Marina verliest van Mayzy MedhatAziz (Egypte)
Ronde 3: Tafel 01 Marina wint van Ann Marie Talbot (Ierland)
Ronde 4: Tafel 02 Marina wint van Messaoud Djazia Ait (Algarije)
Ronde 5: Tafel 03 Marina verliest van Sandra Franco (Monaco)
Ronde 6: Tafel 02 Marina wint van Ann Marie Talbot (Ierland)
Ronde 7: Tafel 03 Marina wint van Silvia Lang (Oostenrijk) (met 21-20)

Tijdens de divisioning van de dames is het Special Olympics mediateam aanwezig, maakt filmopnamen en doet interviews. Esther en Iet zijn aanwezig en ook de fotografe (Rachelle), Michel Martijnse, Natascha Bruers, ploegarts Teun e.v.a.


Marina wordt ge-interviewd door Rachel en gefilmd door Tess


Om 17:45 uur vertrekt de bus weer riching hotel en hebben van 19:15 - 20:00 uur even tijd voor onszelf (oa om ons even op te frissen en kleding te wassen). Meteen na het avond eten zongen we voor een jarige handbalster en kreeg het team van de kok allen een stuk taart. Om 21:00 uur was er de hoofdcoachmeeting en daarna had ik eindelijk even tijd om te beginnen met de verslagen van de afgelopen dagen.


Ook is er een rolstoel geregeld voor Geert....(de luie donder)Mirko Egbers
ps dit verslag is geschreven in de bus van het stadion naar het hotel op woensdag 29 juni... (aangezien ik met de verslagen achterloop kan ik melden dat we geen last hebben van de ongeregeldheden in het centrum van Athene en ook niet van de stakingen (van 28 en 29 juni) van het openbaar vervoer aangezien wij in "speciale" bussen rijden). Er zijn overigens wel extra veiligheidsmaatregelen (extra politie) in en om de stadions. Op 30 juni heeft het tafeltennisteam een dagje vrij, maar mogen we (van Special Olympics Nederland) vanwege de veiligheid niet naar het centrum van Athene (ook niet naar de Acropolis).

ps2 de internet verbinding in het hotel is zo slecht dat ik geen verslagen kan plaatsen. Vandaar dat ik 28 juni van de dame (bij de ingang van de tafeltennis) die alles voor me regelt (zoals een vervoersbusje, rolstoel, routebeschrijvingen voor 30 juni) een extra pasje voor me zodat ik in een VIP ruimte mag en toch (al is het hier ook traag) internet vebinding heb. (ik wilde eigenlijk via mn telefoon met de laptop internet verbinding maken maar mis de stuurprogramma's die ik eerst van datzelfde internet moet downloaden)

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis