WK tafeltennis, wie gaat er mee?

Vanaf vrijdag 15 oktober startte de voorverkoop voor de WK tafeltennis. Deze worden van zondag 8 t/m zondag 15 mei 2011 gespeeld in Ahoy Rotterdam. NTTB-leden kunnen via hun vereniging kaartjes bestellen met kortingen oplopend tot 50%. De korting geldt alleen als de kaartjes via het inschrijfformulier worden besteld.
Naast de wedstrijden zijn er vele side events en clinics om te bezoeken of zelf aan deel te nemen. Er is ook een promo dorp met verkoopstands, entertainment en horeca. Ook vinden er regelmatig handtekeningensessies plaats.

Deze voorverkoopactie loopt tot 1 maart 2011. Naar de secretaris van alle NTTB- verenigingen is een verenigingspakket gestuurd met een WK poster, flyers en een inschrijfformulier. Ga voor meer informatie naar www.wktafeltennis.nl.Bij deze wil ik inventariseren of er voldoende belangstelling bestaat om met onze club naar de Wereldkampioenschappen Tafeltennis in Rotterdam te gaan. Buskosten zijn naar schatting ca. 15,00 per persoon. Reageer voor 25 februari a.s. zodat we voor 1 maart nog tickets kunnen bestellen, geef ook door op welke datum je wilt gaan. (zie bovenstaande info)
Reageer tijdig want ik ga niet iedereen na bellen!!!!!!!!!

Met vriendelijke groet,
Chris Wenneker
« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis