Verslag paasbrunch

De eerste Paasbrunch georganiseerd in de kantine van de Toekomst was zeer zeker de moeite waard.

Uiteraard werd deze overheerlijke combinatie van breakfast en lunch wederom uitstekend verzorgd door onze vaste huiskok Chris en zijn charmante partner Swanny.

En uiteraard mede mogelijk gemaakt door de immer enthousiaste recreantencommissie, die altijd garant staat voor een perfect georganiseerd gebeuren.

Het aanbod aan etenswaren was overvloedig, zeker gezien de gemiddelde leeftijd van de aanwezigen, die gezien hun leeftijd vast niet meer van die uitbundige eters zijn. Wat we dus nodig hebben is een aanvulling met wat jongere deelnemers en hun kroost, dus bij deze een oproep.


Het onlangs geplaatste biljard, heeft naast een toegevoegde waarde als extra sportieve gezelligheidsfunctie en kan tevens, door zijn zorgvuldig gekozen plek, uitstekend dienst doen als lopend buffet. Rond de gehele tafel kon gebruik gemaakt worden van een groot aanbod van overheerlijke ingrediŽnten.

Om ongeveer 11.00 uur schoven een 25-tal deelnemers aan de gezellig en met zorg gedekte tafels, sfeervol verlicht door toepasselijke gele kaarsjes.

Ondanks de mysterieuze afwezigheid van een drietal deelnemers ging na de openingsspeech van Chris W. en een inleiding van Chris S. om 11.15 uur de Paasbrunch van start en mocht onze tafel als eerste, het rijk gevulde aanbod aan broodjes, salades, soepen, gekookte eitjes, omelet, koude en warme vleeswaren en zelfs een pasteitje en alles wat nog ongenoemd is, tot ons nemen.

De ruime keuze noodzaakte een ieder tenminste twee of drie keer rond te gaan en er zijn gevallen bij, die wel twaalf keer langs het buffet hebben gelopen, al was het alleen maar om te genieten van het ruime aanbod.
Na een anderhalf uur gezellig tafelen met zeer aangenaam gezelschap en nagenietend met een lekker kopje koffie kwam er een einde aan het gezellige samenzijn en terwijl we gezamenlijk de boel aan het opruimen waren werd het mysterie van de drie afwezigen plotseling opgelost.

Ons aller Jacqueline had zich vergist in het begin tijdstip, maar gelukkig kon het kleine gezelschap, enigszins opgelaten, zich alsnog tegoed doen aan de overgebleven restanten.
Ook dit initiatief is voor herhaling vatbaar. Misschien zouden wat meer jongere leden deel moeten kunnen nemen en zou er een gezinskorting mogelijk moeten zijn, zodat jeugdleden met ouders samen gezellig aanwezig kunnen zijn.

Frans Snijder

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis