Voorjaarskampioenen

Bij onze vereniging zijn in de voorjaarscompetitie 2011 een 5-tal seniorenteams kampioen geworden in afdeling Oost.
In tegenstelling tot de voorjaarscompetitie van vorig jaar (toen als test 8 teams uitkwamen, waardoor er 14 wedstrijden in de competie gespeeld werden) bestond de competitie dit voorjaar weer uit 10 wedstrijden (6 teams per poule)

Op vrijdag 15 april vonden er een aantal ontknopingen plaats in de Jan Wissinkhal. Mede daardoor was de kantine die avond versierd en was er een hoop publiek.

De Toekomst 2, bestaande uit Frank Bruggeman, Guido van Zwieten en Marten Adolfsen werd die avond kampioen in de 2e divisie, afdeling Oost.(vlnr: Frank, Guido, Marten)

Voor De Toekomst 4, bestaande uit Jos Zonneveld, Jan Voelman, Henri Wittenberg en Frans Snijder was het feestje de week ervoor al gevierd toen ze kampioen wisten te worden in de 2e klasse.


(vlnr: Jos, Jan, Henri, Frans)

Ook De Toekomst 7 wist de week ervoor al kampioen te worden en wel in de derde klasse. Dit team bestaat uit Reint Broeke, Marlies Fleming, Boris Bosch en Nico Horstman.


(vlnr: Reint, Marlies, Boris (Nico ontbreekt))

Toekomst 12, welke de laatste competitieavond aan 1 punt voldoende had om kampioen te worden wist met 5-5 gelijk te spelen, zodat ook zij het kampioensfeestje konden vieren. Dit team bestaat uit Chris Wenneker, Jonn van Zuthem, Gert Mogezomp, Jacqueline Vos en Michelle Zonneveld en werd kampioen in de 5e klasse (poule N


(vlnr: Chris, Jonn, Gert, Jacqueline, Michelle)

Tot slot werd Toekomst 13 kampioen in de reguliere competitie. Dit team bestaande uit Mark Boot, Emmy Pater, Sander Schoolderman en Remco Sieverink werd kampioen in de vijfde klasse (poule O)


(vlnr: Mark, Emmy, Sander (Remco ontbreekt))

Naast bovengenoemde kampioenen is bij de aangepaste sporters ook een team kampioen geworden in hun competitie (het zogeheten Jan Ubels toernooi). Dit team (Toekomst 2, waarvan de vaste spelers dit jaar mee zullen doen aan de Special Olympics World Summer Games in Athene (25 juni t/m 4 juli) bestaande uit de vaste spelers Erwin Stegeman en Geert Zeelte en invaller Rob van der Zee wist kampioen te worden in de c-klasse en promoveren daarmee naar de b-klasse(vlnr: Erwin, Geert, Rob)

Naast alle kampioenen wist één team degradatie niet te ontlopen. De overige 9 teams wisten zich te handhaven in hun competitie klasse.

-----
Het komende seizoen wordt De Toekomst 1 versterkt met de 66 jarige Jaap van Hummel (welke van Entac overkomt), Collin Vredeveldt (nu spelend voor Torenstad) en Tom Bleumink (nu spelend bij Toekomst 3), zodat dit team ook mee kan doen om het kampioenschap in de najaarscompetitie.

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis