Verslag Dag van het talent

Op zondag 27 maart is wederom de Regionale Dag van het Talent van afdeling Oost gehouden bij LTTC De Toekomst in Lochem. 25 welpen van de afdeling waren fanatiek van de partij om zich van hun beste kant te laten zien. Allereerst werd een korte warming-up gedaan onder leiding van Marthijn van der Wal en Michel Scholten ter voorbereiding van het verdere programma. In de ochtend werden de sportmotorische testen 2 keer afgenomen, waarbij de deelnemers onder andere zo hoog mogelijk moesten springen, zo snel mogelijk sprinten, nauwkeurig moesten mikken en zo vaak mogelijk moesten vangen. Na de lunch werd een toernooi gespeeld, waarbij in drie rondes steeds meer op niveau werd gespeeld. Dit leverde een aantal spannende wedstrijden op aan het einde van de middag in de finaleronde.

Ondanks de drive van de kinderen om goed te presteren was de sfeer onderling enorm goed. Het was leuk om te zien met welk gemak de spelers onderling contactleggen en op een ontspannen wijze samen sporten. Aan het einde van deze sportieve dag kregen alle deelnemers een oorkonde met hun resultaten.

De uitslag:De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met enthousiaste kinderen, ouders en begeleiders. De spelers die zich hebben geplaatst voor de Landelijke Dag van het Talent krijgen via hun vereniging bericht. Ook de spelers die in aanmerking komen voor een proeftraining van de Regionale Bondstraining zullen hierover worden bericht. Alle vereniging krijgen tevens een overzicht van alle resultaten.

We hopen dat in de toekomst het aantal deelnemende verenigingen en jeugdspelers uit afdeling Oost nog meer zal groeien. Bij deze willen we alle deelnemers, verenigingen en vrijwilligers van deze dag bedanken voor hun inzet tijdens deze dag! Zonder hen was het net gelukt. Tot de volgende keer!

Martijn van der Wal & Irene Faber namens TC Afdeling Oost
« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis