Verslag Toekomst 1 (De Toekomst lijdend voorwerp bij rentree Felix Warners)

L.T.T.C. De Toekomst uit Lochem had afgelopen zaterdag helaas de eer om deel uit te mogen maken van de rentree van Felix Warners.
Felix, die twee jaar geleden zijn laatste wedstrijden in de Eredivisie speelde, heeft besloten zijn batje weer af te stoffen om een aantal wedstrijden te gaan spelen voor VTV uit Nieuwegein.

Ronald Swaters, Paul van de Weerthof en invaller Frank Bruggeman moesten hun meerdere erkennen met 7-3 tegen VTV (N) 1 dat onder leiding stond van een te goed spelende Warners.

Na een 3-7 nederlaag afgelopen week tegen Hilversum 2, diende er deze week meer punten mee naar Lochem genomen worden.
Kopman Erik Ernst kon helaas deze wedstrijd niet meedoen i.v.m. werkzaamheden, dus moest er wederom een beroep gedaan worden op een invaller uit het 2e team, Frank Bruggeman.
Een gouden keus, zou achteraf blijken.

De eerste wedstrijd was die tussen Paul van de Weerthof en Neil de Goede. Paul, helaas nog niet goed bij de les, verloor deze partij van een tegenstander die hij normaal moet kunnen winnen.
Ronald Swaters had daarna de officiële eer tegenstander te zijn van Felix Warners bij zijn rentree. Warners ondervond niet veel tegenstand, wat duidelijk te zien was aan gamestanden (o.a. 11-0).
Wedstrijd drie ging zeer verrassend met 3-2 naar Frank Bruggeman. Hij wist, zij het met moeite, te winnen van Jörgen Verberne.

De dubbel, regelmatig een prooi voor De Toekomst, ging na een 8-5 voorsprong in de vijfde game helaas nog verloren.

Tussenstand: 3-1 voor VTV (N).

Grootste verrassing van de middag kwam van de hand van Frank. Hij wist in de zesde wedstrijd van de middag op werkelijk eenvoudige wijze Neil de Goede aan de kant te zetten en daarmee de stand op 4-2 te brengen.

Na verlies van Ronald Swaters in zijn 2 resterende partijen en verlies van Frank tegen Felix wist Paul met een overwinning tegen Jörgen de eindstand te bepalen.

Einduitslag: 7-3 voor VTV (N) 1.

Op de uitslag is niets aan te merken. Duidelijk is wel dat het team van VTV (N) 1 met Felix Warners een klasse beter is dan zonder. De Toekomst hoopt dan ook dat andere team die zullen gaan strijden om degradatie Felix tegen zullen gaan komen dit seizoen.

Volgende week staat de derby tegen Trias 1 op papier.
Hoewel de messen geslepen zullen worden, zal de avond ongetwijfeld bol staan van de gezelligheid.

Het team wil deze wedstrijd Jaantje en Adrie Fleming heel erg bedanken voor hun morele ondersteuning en het rijden naar Nieuwegein, Lochem en de Mc Donalds.

Ook Frank Bruggeman willen we erg bedanken. Allereerst voor de gezelligheid maar ook voor de twee binnengeslagen punten.

Ronald Swaters

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis