Aankondiging Jan Ubels toernooi

Op 15 januari a.s. zal het Jan Ubelstoernooi (voor de 10e keer) weer van start gaan. Het tafeltennistoernooi voor sporters met een beperking is al jaren een groot succes. Het toernooi heeft samen met de vorige naamgever, Enno Wijsbeektoernooi , al een historie van bijna 25 jaren.
Ieder jaar komen rond de 70 deelnemers naar Lochem voor hun eerste wedstrijddag van dit meerdaagse toernooi. Er wordt dan gespeeld in de Jan Wissinkhal aan de Koedijk 64 in Lochem. Ook is een grote schare vrijwilligers die dag aanwezig om het toernooi in goede banen te leidden. Al met al zoín bijna 100 personen die deze dag tot een feest proberen te maken.

In drie poules wordt gestreden om de bovenste plaatsen. Naast een grote sportieve inzet is de gezelligheid een belangrijke factor bij dit toernooi.
De financiŽle bijdrage van het fondsgehandicaptensport is een belangrijke factor om dit toernooi uit te kunnen voeren en te kunnen faciliteren. Gelukkig heeft het fonds afgelopen jaar bijgedragen in de kosten. Daardoor was de organisatie van het toernooi voor dit jaar weer mogelijk.

Bezoekers zijn van harte welkom. Er wordt op 15 januari gespeeld van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Er zijn ook vrijwilligers van de Lochemse Tafeltennisvereniging de Toekomst aanwezig om eventuele vragen van belangstellenden te beantwoorden.

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis