Tafeltennisfestival te Geldrop (TTV Unicum)

Op zaterdag 8 januari 2011 organiseert TTV Unicum het Tafeltennis Festival. Op dit unieke evenement staat alles in het teken van tafeltennis. De hoofdsponsors van het Tafeltennis Festival zijn Helion IT en Rabobank Dommelstreek.

Voor de jeugd is er een iPONG tafeltennistoernooi wat begeleid wordt door 2 ex-internationals welke ook een aantal tafeltennistrucs zullen vertonen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je tafeltennis snelheid te meten met de speciale snelheidsmeter.

Vanuit Tsjechië komen er speciaal 2 toppers naar het Tafeltennis Festival om een spectaculaire tafeltennisshow te geven. Deze show staat op dit moment bekend als de beste tafeltennisshow ter wereld. Milan Orlowski is drievoudig Europees kampioen en Wereldkampioen Heren dubbel. Jindrich Pansky is Europees kampioen Mixed dubbel en 2-voudig finalist dubbel op de wereldkampioenschappen.




Na de tafeltennisshow staat er op het Tafeltennis Festival een 3 tegen 3 demonstratie toernooi op het programma. Wij hebben hiervoor een aantal van de beste spelers van Nederland gecontracteerd.

Om het geheel af te sluiten is er naast een lopend diner buffet ook een spectaculaire coverband aanwezig. Dexter is het beste te typeren als een (neder-) pop/rock & feestband.



Op het podium wordt met veel enthousiasme zowel werk van Anouk, Melissa Etheridge en Lenny Kravitz gebracht, als nummers van de Dijk, Kane, Bløf, Patti Labelle, Tina Turner, The Pointer Sisters en Anastacia. Het Tafeltennis Festival mag je niet missen als je van tafeltennis houdt. Bestel nu alvast je tickets op de speciale Tafeltennis Festival website www.tafeltennisfestival.nl




« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
vr 29 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis
zo 31 maart
Pasen, hal gesloten
ma 1 april
Pasen, hal gesloten
di 2 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 2 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 3 april 19:00 uur
Training staanders
wo 3 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 3 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 3 april 20:30 uur
Ben Wennekerbokaal
wo 3 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 3 april 20:45 uur
Training recreanten (2)