Verslag Jan Ubels toernooi

Zaterdag 09 Januari 2010 was het weer volle bak in de Jan-Wissinhal aan de koedijk te Lochem. Het bij de afdeling wel bekende Jan Ubels toernooi vond voor de 4e keer plaats (daarvoor is het 25 jaar onder de naam Enno-Wijsbeek gehouden).
Dit tafeltennistoernooi is een 4-daags evenement wat zich afspeelt de eerste 4 maanden van het jaar en word georganiseerd voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Ook dit jaar waren er weer teams vertegenwoordigd uit Amersfoort, Zwolle, Beltrum en Lochem. Nieuw dit jaar is dat ook mensen die aan schuiftafeltennis doen ook in toernooivorm konden spelen.Om dit mogelijk te maken heeft de vereniging een finaniŽle bijdrage door fonds gehandicaptensport mogen ontvangen.

----------------

Fonds gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport financiert jaarlijks honderden projecten om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Het Fonds stelt subsidies beschikbaar aan (sport)organisaties zonder winstoogmerk, voor de aanschaf van speciaal sport- en spelmateriaal, de financiering van sportevenementen en de realisering van specifieke bouwtechnische aanpassingen. Ook innovatieve projecten met als doel promotie of stimulering van sport voor mensen met een handicap komen voor een financiŽle bijdrage in aanmerking.
Fonds Gehandicaptensport steunt zowel sporters met een lichamelijke en/of zintuiglijke handicap als sporters met een verstandelijke handicap.

----------------


Het enthousiasme van de spelers en de geweldige inzet van onze vrijwilligers hebben de 9e Januari wederom tot een succes gemaakt. We prijzen ons dan ook gelukkig deel te mogen zijn van een groep mensen, die zich wil inzetten voor mensen die zoveel plezier aan deze sport beleven.

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden