Verslag Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 8 januari 2010 vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in onze hal plaats. Deze avond werd muzikaal ingeleid door de huis DJ: DJ Sunfield. Verder was evenals vorig jaar (wegens succes geprolongeerd) de NJ band (de NieuwJaarsband (of was het de Niels en Joost band?)). Dat de 2 jongens fikse progressie hebben gemaakt het afgelopen jaar was zeer duidelijk hoorbaar. Ook zongen ze (in tegenstelling tot vorig jaar) elk nummer.
De avond werd rond 20:15 uur geopend door een welkomstwoord van de voorzitter Albert Enterman van de vereniging. Ditmaal de laatste nieuwjaarstoespraak voor hem. Hij liet alle hoogtepunten van het afgelopen tafeltennisjaar de revue passeren, waaronder de viering van het 25 jarig bestaan van de ALTC in het afgelopen jaar. Tot slot wenste de voorzitter een ieder een goed en sportief 2010 toe.Hierna nam Chris Wenneker, namens de Club van 100, het woord. Deze club heeft op advies van een lid van de Club van 100 (Jos Zonneveld) en na goedkeuring door de leden van de Club van 100 tijdens de algemene ledenvergadering (dd 09-11-2009) een nieuwe tv aangeschaft voor de club. Deze werd vervolgens onthuld door de voorzitter.Hierna deed Chris de uitreiking voor de Oliebol van het jaar (een eretitel voor personen die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de club). Deze titel ging dit jaar naar Henk Franssen en Jan Wissink.Vervolgens nam Esther Wissink het woord om de Esther Wissink bokaal uit te reiken. Deze bokaal (voor het jeugdlid die het afgelopen seizoen tijdens de competitie het hoogste percentage wist te halen) ging naar Rutger Carelse (87%).

Na een moment van pauze werd door de wedstrijdsecretaris (Henk Brinkerink) de teams welke het afgelopen seizoen kampioen geworden is in het zonnetje gezet. Deze teams waren:
Toekomst 1, bestaande uit Erik Ernst, Ronald Swaters, Paul van de Weerthof en Jolanda Hofland die daardoor promoveerde naar een nieuw opgerichte divisie (2e divisie van afdeling Oost)
Toekomst 8, bestaande uit Wim Klein Baltink, Arend Horstman, Jan Schrijver en Rino Knippen. Zij zijn kampioen geworden in de 4e klasse.

Hierna werden de percentagebekers uitgereikt. De percentagebeker voor de vrouw die het hoogste percentage heeft gescoord in de afgelopen competitie ging naar Marlies Fleming. Die van de hoogste percentage heren ging naar Erik Ernst (die alle wedstrijden het afgelopen seizoen winnend wist af te sluiten). Tevens ontving Erik de beker voor het hoogste percentage algemeen.Jan Wissink nam nog even het woord voor een mededeling. De teams (en ondergetekende) die het komende seizoen kampioen worden in de competitie worden door Jan op persoonlijke titel uitgenodigd om op een nader te bepalen plek en datum gezamelijk te gaan uit eten. (Nadere informatie volgt nog...)

Na een praatje, drankje, gedans en veel meezingen met de nieuwjaarsband kwam tegen 24:00 uur aan de avond een einde.

Mirko Egbers


Albert Enterman kijkt vergult naar de nieuwe televisie


Rutger ontvangt de percentagebeker uit handen van Esther


Marlies ontvangt een beker


Erik heeft de handen vol van alle bekers (en handdoek)


tijd voor een praatje...


Toekomst 1 kampioen... (vlnr: Erik Ernst, Ronald Swaters, Paul van de Weerthof)


Toekomst 8 kampioen... (vlnr: Rino Knippen, Wim klein Baltink, Arend Horstman)


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 4 oktober 19:00 uur
Training schuivers
wo 4 oktober 19:00 uur
Training staanders
wo 4 oktober 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 5 oktober 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 6 oktober 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 10 oktober 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 10 oktober 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 10 oktober 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd